×

Vizite de monitorizare a proiectelor desfășurate în cadrul programului ”BINE 360 -Suntem bine, facem bine”

Rolul FFCR este de a susține activitatea Fundațiilor Comunitare din România – fie că este vorba despre atragerea de fonduri, comunicarea valorilor rețelei sau monitorizarea și evaluarea activității, având mereu ca obiectiv obținerea unor schimbări în bine în comunități.

De aceea, împreună Fundațiile Comunitare, luăm constant pulsul comunităților și al proiectelor care se desfășoară pe plan local sub coordonarea acestora.

Astfel, în lunile februarie și martie 2023, în cadrul programului „BINE 360 – Suntem bine, facem bine”, am organizat o serie de vizite de monitorizare pentru a cunoaște mai bine organizațiile care sunt implicate în proiecte ce ajută refugiații din România. Alături de colega noastră, Carmen Motreanu, reprezentanta People In Need (finanțatorul programului), echipa programului a vizitat organizațiile din București, Brașov, Iași, Oradea și Timișoara pentru a înțelege mai bine cu ce provocări se confruntă acestea și cum le putem oferi sprijin în continuare pentru a-și realiza misiunea.

Dedicat ONG-urilor care vin în ajutorul refugiaților, programul BINE 360 își propune să le ofere acestora suport organizatoric, psiho-emoțional și financiar pentru a se dezvolta în echipe puternice, reziliente și capabile să susțină refugiații pe termen lung.

Programul „BINE 360 – Suntem bine, facem bine” este finanțat de People in Need, coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR și implementat la nivel local prin Fundațiile Comunitare din Brașov, București, Iași, Oradea și Timișoara.

X