×

Participă

Fiecare dintre noi își dorește să trăiască într-o lume mai bună și fiecare poate aduce o schimbare în bine. Fundațiile Comunitare te ajută să găsești răspunsuri și instrumente prin care poți produce o schimbare pozitivă acolo unde îți dorești cel mai mult.

Federația Fundațiile Comunitare din România este rețeaua care construiește parteneriate creative, oferă consiliere filantropică și propune soluții strategice, care pot fi scalate, în baza nevoilor comunităților.

Fie că oferim suport în realizarea și dezvoltarea unui fond de finanțare tematic zonal, fie că derulăm un proiect care abordează o nevoie comunitară, identificăm împreună soluții implicând comunitatea locală prin proiecte.

Dacă vrei să participi în mod direct la transformarea României, comunitate cu comunitate, avem vești bune: chiar se poate și se întâmplă. Federația Fundațiile Comunitare din România este partenerul și expertul comunitar de încredere de care ai nevoie pentru acest demers.

Vrei să afli care sunt preocupările comunității, care sunt trendurile și provocările actuale? Dă-ne de veste și vei fi uimit să afli câte proiecte creative shimbă în acest moment România în bine și cum te poți alătura echipei de profesioniști inimoși.

E-mail: office@ffcr.ro Telefon: 0735 541 070

X