×

Schimbări în echipa executivă FFCR

Suntem entuziasmați să-i urăm bun venit Irinei Patriche, noul network manager al Federației Fundațiile Comunitare din România!

Irina va fi liantul între fundații și federație, persoana care va cunoaște specificul celor 16 fundații comuntare, provocările și resursele din rețea. Misiunea Irinei va fi de a sprijini fundațiile în a aborda colaborativ provocările cu care se confruntă, facilitând contextele și conectându-ne cu oamenii împreună cu care să generăm soluții la aceste provocări.

Irina a absolvit Politehnica, iar din 2006 a lucrat în domeniul energiei unde a explorat și a dezvoltat cunoștințe practice de strategie, managementul riscului, resurse umane și management de proiect. Rememorează zâmbind toată această perioadă în care s-a format, dar în special povestește cu bucurie despre cei trei ani petrecuți în Italia.

Energică, pozitivă și activ implicată în diverse inițiative sociale, în timpul liber, Irina prăjiturește cu drag tarte cu fructe, călătorește nonconformist și face teatru de improvizație.

O puteți saluta pe adresa: irina.patriche@ffcr.ro

X