×

De Ziua Internațională a Voluntariatului, vă prezentăm DEEDIn

Astăzi peste tot în lume se sărbătorește Ziua Națională a Voluntariatului.

În această zi, la fel ca în orice altă zi, dorim să le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în mod voluntar în activitățile desfășurate de fiecare fundație comunitară din România. Apreciem pasiunea, entuziasmul și dorința voastră de a face schimbări pozitive în comunitate.

De asemenea, dorim să vă prezentăm DEEDIn, o platformă online gândită special pentru a promova ONG-urile și pentru a încuraja voluntariatul în rândul cât mai multor persoane. Pe platformă, ONG-urile își fac un profil și au oportunitatea de a-și comunica activitățile relevante, în timp ce membrii pot face check-in și pot împărtăși experiențele lor de voluntariat. De asemenea, voluntarii vor fi răsplătiți pentru munca lor printr-o serie de badge-uri (cel mai activ voluntar, cea mai interesantă poveste, cele mai multe ore petrecute într-un ONG etc.).

DEEDIn funcționează și ca aplicație pe smartphone. Ea poate fi descărcată de voluntari și utilizată pentru a face check-in în locul în care își desfășoară activitatea de voluntariat, pentru a scrie numărul de ore petrecute acolo, precum și impresii despre munca depusă.

DEEDIn își propune să se transforme și într-un instrument de monitorizare a activităților de voluntariat prin intermediul statisticilor pe care le pune la dispoziție, statistici ce vor deveni relevante în momentul în care voluntarii și organizațiile vor începe să îl folosească la adevăratul potențial.

X