×

Evenimente de alergare

Evenimentele de alergare organizate de fundațiile comunitare sunt o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un eveniment în care comunitatea interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.  Fiecare pas pe care îl fac participanții la evenimentele de alergare organizate de fundațiile comunitare din România este expresia unui angajament, a spiritului de inițiativă și a apartenenței comunitare. Aceste evenimente sunt platforme de atragere de fonduri care aduc împreună într-o mare echipă: oameni activi, organizații dinamice și companii implicate.

Cum funcționează

Alergători individuali sau echipe de ştafetă aleragă pe diferite distanţe pentru cauza pe care o susţin. Evenimentul va fi deschis publicului, iar participanţii îşi invită susţinătorii să îi încurajeze în direct în competiţie. Alergătorii strâng fonduri cu ajutorul reţelei sociale proprii şi a organizaţiei pe care o susţin.

Donatorii susţin alergătorul sau echipa preferată contribuind cu o sumă pentru fiecare kilometru alergat sau cu o sumă fixă. Companiile participă pentru cauze pe care le susţin în campaniile proprii de CSR sau pentru una din organizaţiile invitate. Fundaţia organizatoare construieşte o platformă de gestionare a donatorilor şi a plăţilor şi finanţează fiecare proiect cu sumele strânse.

România aleargă anual la evenimentele organizate de fundațiile comunitare:

X