×

Iași

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi.

Scopul Fundaţiei Comunitare Iaşi este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iaşului şi întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona.

Administrând profesionist şi transparent donaţiile primite de la ieșeni, Fundația Comunitară Iași se asigură de îndeplinirea obiectivelor donatorilor, oferind astfel membrilor comunităţii oportunităţi concrete de a participa, de a cataliza cele mai bune idei şi de a sprijini programe de calitate.

Principalele evenimente, fonduri și programe

Swimathon Iași este cel mai inedit eveniment de strângere de fonduri ce oferă tuturor membrilor comunității posibilitatea de implicare pentru a susține o cauză în care cred.

Fondul de Burse are ca scop susținerea membrilor tineri ai comunității care investesc timp și pasiune în dezvoltarea lor personală, dar au nevoie de sprijin financiar și de activități de mentorat.

Turnul Nostru, fond de revitalizare urbană are ca principal scop finanţarea proiectelor care îşi propun să reamenajeze, cosmetizeze sau să repună în funcţiune o serie de spaţii publice.

Fondul Ideile tale schimbă Iașul are ca scop stimularea şi susţinerea iniţiativelor care vizează o schimbare pozitivă la nivelul oraşului.

Programul YouthBank crede în tineri, în creativitatea lor și în potențialul lor de a schimba lumea din jur, drept pentru care încurajează implicarea tinerilor in viața comunității, le oferă posibilitatea de a se implica în acțiuni pozitive și în activități care contribuie la dezvoltarea lor personală.

Clubul IQ (Iași) este un centru de stimulare a performanței, dotat și utilat ultra-modern, care își propune să le faciliteze olimpicilor liceeni accesul la resurse educaționale formale și nonformale suplimentare ale celor mai prestigioase universități din țară și din lume, accesul la programe de dezvoltare personală și profesională, dar şi la un cadru intim de socializare.

X