×

iunie, 2019

02iunToată ziuaSwimathon Oradea 2019(Toată ziua: dumincă) Bazinul Ioan Alexandrescu

Mai mult

Detaliile evenimentului

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare în mai multe orașe din România (București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău, Ploiești, Târgoviște) prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative/cauze/proiecte diverse de implicare în comunitate.

Având la bază un mecanism atractiv și creativ Swimathon oferă ocazia perfectă să te implici și să faci parte din schimbarea pe care ți-o dorești în comunitate. Lucrurile se mișcă, dacă faci valuri!

Mecanismul de strângere de fonduri este unul simplu și se desfășoară în trei etape obligatorii și o a patra opțională:

1. Înscrierea proiectelor și a cauzelor de către grupuri de inițiativă, organizații și companii (promotori)

2. Înscrierea înotătorilor / echipelor de înotători care în ziua evenimentului vor înota pentru cauza aleasă.

3. Înscrierea susținătorilor care oferă o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată sau o sumă fixă. Susținătorii sunt atrași în urma sub-campaniilor derulate de către înotători cu sprijinul activ al echipelor de proiect.

4. Înscrierea ambasadorilor (*Opțional) Susține una din cauzele înscrise! Fii Ambasador Fundraiser pentru proiectul care îți place cel mai mult și contribuie la strângerea fondurilor necesare pentru implementarea lui.

Ora

Toată ziua (Dumincă)

Locație

Bazinul Ioan Alexandrescu

Organizator

Fundația Comunitară Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X