×

iulie, 2019

06iulToată ziuaSwimathon Iași(Toată ziua: sâmbătă) Ștrandul Municipal Iași, Stradela Sofia Nădejde 2

Mai mult

Detaliile evenimentului

Swimathon este o platformă de atragere de fonduripentru cauze din comunitatea locală, organizată sub forma unei competiții de înot. Având la bază un mecanism atractiv, creativ, și participativ de a mobiliza resurse de la susținători, îți oferă ocazia perfectă de a te implica și a contribui la schimbarea pe care ți-o dorești în orașul tău.

Cui se adresează evenimentul?

Evenimentul se adresează deopotrivă ONG-urilor, grupurilor de inițitativă, înotătorilor amatori dar și ieșenilor care vor să susțină proiecte dragi lor:

  1. Organizațiile non-guvernamentale și grupurile de inițiativă sunt cele care propun cauzele și proiectele pentru care vor să mobilizeze resurse fiananciare de la donatori și sponsori;
  2. Înotătorii sunt ce care individual sau în echipă vor înota în ziua evenimentului, preț de o oră, cât mai multe lungimi de bazin în beneficiul cauzei pe care o susțin;
  3. Donatorii și sponsorii sunt ce care încurajează echipele favorite de înotători să se autodepășească, oferind o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin sau o sumă fixă.

Pe scurt, Swimathon oferă cadrul de implicare pentru fiecare individ, instituție, organizație sau companiecare dorește să facă valuri în beneficiul comunității în care locuim.

Ora

Toată ziua (Sâmbătă)

Locație

Ștrandul Municipal Iași

Stradela Sofia Nădejde 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X