×

decembrie, 2019

17dec16:0018:00Resilience Lab #3 - Profitul din Non-profit16:00 - 18:00 Fundația Comunitară Timișoara, Str. Ion Ghica, nr. 1

Mai mult

Detaliile evenimentului

Fundația Comunitară Timişoara vă invită la o întâlnire cu artistul Dan Perjovschi, care va avea loc marţi, 17 decembrie, de la ora 16:00, la sediul fundaţiei, Str. Ion Ghica, nr. 1.

Desenator, ilustrator, scriitor, jurnalist și autor de performance român, Dan Perjovschi trăiește la București și Sibiu. Desenează cu umor direct pe pereții muzeelor din toată lumea comentând politic, social și cultural cotidianul societății globale. Desenele lui sunt o sinteză între desenul de presă, graffiti, comix și artă brută. A avut expoziții personale la Tate Modern Londra, MoMA New York, Macro Roma, Moderna Museet Stockholm, Reykyavik Art Museum, Vannabbe Eindhoven sau Kiasma Helsinki și expoziții de grup la Centre Pompidou Paris, Tate Liverpool, Castello di Rivoli Torino, MoMA San Francisco, MUAC Mexico, MAM Varsovia, MCBA Lausanne sau MOT Tokyo. A participat la bienalele de artă Manifesta, Istanbul, Venetia, Sao Paulo, Moscova, Sydney, Lyon, Dublin, Timisoara si Jakarta, a primit premiul George Maciunas în 2004, premiul ECF Principesa Margriet, Amsterdam 2012 (cu Lia Perjovschi) și în 2016 premiul Rosa Schapire Kunsthalle Hamburg.

Dan Perjovschi este laureatul Fundației pentru drepturile omului Gheorghe Ursu 1999 și al Galei Societății Civile CERE Participare 2016.

Dan Perjovschi ilustrează din 1991 săptămânal Revista 22.

–––-
Participarea este liberă însă locurile sunt limitate, așadar este necesară înregistrarea la link-ul: https://bit.ly/38kQ0tK

––––––––-
Resilience Lab Timişoara este:

– un loc de întâlnire între oameni din sectoare diverse, care împreună adaugă valoare ideilor și inițiativelor pentru comunitate și oraș;
– un loc de dezvoltare şi testare idei și proiecte-pilot pentru comunitate;
– un loc cu know-how și resurse pentru cei preocupați de dezvoltare organizaţională, comunitară și urbană.

Resilience Lab Timișoara introduce pe plan local subiectul rezilienței, la nivel organizațional, comunitar și urban, și are ca scop să creeze în Timișoara o platformă de dialog și colaborare.

Program iniţiat cu sprijinul Actors of Urban Change și dezvoltat, din 2019, de Fundatia Comunitara Timisoara cu sprijinul Asociatia pentru Relatii Comunitare.

Ora

(Marți) 16:00 - 18:00

Locație

Fundația Comunitară Timișoara

Str. Ion Ghica, nr. 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X