×

noiembrie, 2019

13nov18:0000:00Cercul de Donatori Ploiești18:00 - 00:00 Hotel Best Ploiești, Hotel Best Ploiești (Bd. Republicii, nr. 154)

Mai mult

Detaliile evenimentului

De două ori pe an ne întâlnim pentru a cunoaște și pentru a susține cauzele în care credem. La evenimentele Cercului de donatori avem ocazia să punem întrebări celor care au nevoie de ajutorul nostru, să întâlnim alți oameni ca noi și să facem împreună o schimbare reală. Prin donații mici, cumulate, impactul nostru este mai mare.

Proiectele susținute la această ediție sunt: 

Profesorii și părinții copiilor de la Scoala Gimnaziala Nicolae Balcescu din Ploiești au un vis, acela de a renova și a da viață amfiteatrului școlii.

Pentru a lupta împotriva eşecului şi abandonului şcolar, Centrul Trambulina din Malul Roșu oferă sprijin individual zilnic pentru teme, rechizitele, manualele sau alte materiale necesare la şcoală sau la centru.„Căsuțele cu cărți” e inspiră la lectură, dar contribuie și la dezvoltarea spiritui comunitar. Cele cinci căsuțe vor fi amplasate în locuri publice din Breaza, Câmpina, Ploiești, Nistorești, iar oamenii vor putea aduce sau lua cărți, fără niciun fel de îngrădire.

Te așteptăm alături de noi mâine de la ora 18.00 pentru a susține trei cauze care au nevoie de implicarea noastră.  Participarea este gratuită completând acest formular de înscriere –http://bit.ly/1UseVjM

Liliana Maxim Raluca Eparu  documentat și au promovat cele trei cauze ale Cercului de Donatori  pentru a le cunoaște mai bine.

Te așteptăm alături de noi mâine de la ora 18.00 la Hotel Best Ploiești (Bd. Republicii, nr. 154). Avem timp o jumătate de oră de networking la un pahar de vin. 

Ora

(Miercuri) 18:00 - 00:00

Locație

Hotel Best Ploiești

Hotel Best Ploiești (Bd. Republicii, nr. 154)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X