×

septembrie, 2020

06sep(sep 6)00:0013(sep 13)23:59Brașov Heroes00:00 - 23:59 (13) Brașov

Mai mult

Detaliile evenimentului

Pentru că anul acesta avem un context atipic și pentru că noi nu renunțăm, ci alegem să ne adaptăm, nu ne distanțăm și emoțional, ci căutăm soluții de #conectareBrașov Heroes Ediția 7 nu doar continuă, ci durează mai mult. Totul, pentru siguranța ta. Astfel încât, TU alegi când, dar mai ales cum vei participa la #BVH7. Te invităm să participi la Săptămâna Comunității sau la Brașov Heroes Day

 

Tu cum alegi să te implici?

Săptămâna comunității – 6-13 septembrie

Eroi de Brașov vă provocăm să vă organizati propriile mini-curse Brașov Heroes. Datorită vouă, vom păstra viu spiritul cursei cu obstacole a comunității și vor prinde viață multe mini-evenimente în care voi, împreună cu familiile, prietenii, colegii, vecinii și cunoscuții veți depăși cel puțin un obstacol creat de voi sau identificat în mijlocul naturii sau al locurilor în care alegeți să fiți regizorii propriilor curse, punând la un loc ingrediente precum: implicarea și distracția, bucuria și conectarea.

Conectați-vă cu cei apropiați, fiți creativi și bucurați-vă împreună! Arătați-ne printr-un clip postat pe pagina de Facebook Braşov Heroes cum v-ați distrat, sărbătoriți cursa voastră și donați.

Împreună activăm comunitatea în multe nuclee în care voi, eroii vă îndepliniți misiunea: faceți bine și susțineți cauzele Brașov Heroes donând pe site pentru cauza pe care o alegeți.

 

Brașov Heroes Day – 13 septembrie între orele 10:00 – 22:00

Alege să alergi și să susții cauza Brașov Heroes în care crezi!

Ce îți propunem?

Să îți alegi traseul, ora de start și numărul de kilometri pe care vrei să îi parcurgi, având în inimă și în minte de ce-ul tău legat de proiectul pentru care alergi.

Ne vei anunța despre fapta ta eroică postând pe pagina de Facebook Braşov Heroes o poză cu tine și o poză cu kilometrii înregistrați în aplicația folosită de tine. Vom transforma împreună implicarea ta într- o donație pentru beneficiarii care au nevoie de o schimbare în mai bine în viața lor. Invită-ți prietenii să te susțină și să doneze pe site pentru cauza aleasă de tine.

Fii erou de Brașov!

Ora

6 (Dumincă) 00:00 - 13 (Dumincă) 23:59

Locație

Brașov

Organizator

Fundația Comunitară Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X