×

iunie, 2019

02iunToată ziuaBrașov Heroes 2019(Toată ziua: dumincă) Lacul Noua

Mai mult

Detaliile evenimentului

BRAȘOV HEROES reprezintă un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locală, realizat  în cadrul unei curse cu obstacole.

Cum funcționează?

Organizaţiile locale propun cauze, iar alergătorii care vor să se înscrie la cursă aleg o cauză pe care o susţin cu 50% din taxa de participare şi mobilizarea prietenilor care pot să doneze pentru același proiect.

Care sunt rezultatele Braşov Heroes ?

În cele 5 ediţii Braşov Heroes, am strâns fonduri şi am acordat finanţări în valoare de 333,000 de lei pentru 60 de proiecte locale. Cu aceste fonduri se desfășoară în Brașov programe de terapie pentru copii cu autism, opționale gratuite de educație de arhitectură, campanii de sterilizare a câinilor fără stăpân. Tineri ieșiți din centrul de plasament învăță să facă față vieții de zi cu zi, copii proveniți din medii defavorizate au un loc al lor pe care să-l numească „acasă”, actori cu nasuri colorate împrăştie zâmbete și desene pe culoarele a două spitale din Braşov. Mai multe detalii despre proiectele susţinute în ediţia trecută, poţi citi pe pagina proiectelor finanțate anterior.

Cum mă pot implica?

Inscrie-te ca voluntar

Inscrie-te ca alergător

Susţine alergătorul preferat printr-o donație

Donează direct către cauzele înscrise

Spune-le prietenilor cum pot deveni Eroi

Ora

Toată ziua (Dumincă)

Locație

Lacul Noua

Organizator

Fundația Comunitară Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X