×

iunie, 2020

06iunToată ziuaBikeathon Țara Făgărașului(Toată ziua: sâmbătă) Cetatea Țara Făgărașului

Mai mult

Detaliile evenimentului

#susținemdeacasă

Starea mondială actuală nu ne permite să facem lucruri care păreau firești până nu demult. În același timp, o asemenea mobilizare cum a reușit Bikeathon de-a lungul anilor nu se poate pierde, astfel încât ne adaptăm situației. Propunem bicicliştilor care erau pregătiţi să pedaleze pe 6 Iunie 2020 o nouă formă de competiție, una care presupune unirea tuturor eforturilor și direcționarea lor spre același scop.

Sub motto-ul #susținemdeacasăOnline Bikeathon este competiția care ne amintește că viața este cel mai mare dar; înainte de toate, vrem să fim sănătoși și să putem contribui la o lume mai sănătoasă. Diverse forme de mișcare, de la pedalat indoor la yoga, așteaptă să ne ofere o perspectivă nouă asupra sportului, asupra depășirii propriilor limite și asupra transformării într-un real folos a timpului petrecut acasă.

Scopul Bikeathon a fost mereu strângerea de fonduri și direcționarea lor către cauze de suflet ale comunității. Facem același lucru și acum, redirecționând toate eforturile către cel mai mare proiect al nostru din această perioadă: dotarea și echiparea corespunzătoare a medicilor de la Spitalul Municipal Dr. Aurel Tulbure. Toate fondurile strânse până acum în urma campaniei „Împreună pentru sănătate” au ajuns la spitalul din Făgăraș. Nevoile nu sunt nici pe departe acoperite, astfel încât Bikeathon 2020 va direcționa sume strânse din acest eveniment online către proiecte și organizații din comunitate care susțin lupta împotriva COVID-19. Ne-ar onora să ne rămâneți alături și în această încercare, pe care credem cu tărie că o putem traversa împreună. În urma acesteia vom dovedi că vremurile dificile se pot transforma în amintiri frumoase, atunci când rădăcinile ne rămân puternice!

Ce se schimbă?

Aproape nimic. Te înscrii pe site, doar că pentru un unic proiect, „Împreună pentru sănătate” şi achiţi suma de susţinere (minimum 30 de lei) AICI. Te antrenezi în timpul rămas până la ziua care ar fi fost a competiţiei. Pe 6 Iunie 2020 te îmbraci adecvat unui iubitor de mişcare şi fie te urci pe bicicleta eliptică, fie te alături clasei de yoga pe care o pregătim, fie îţi laşi creativitatea să zburde dacă noi nu putem să ne bucurăm de un drum competiţional cu bicicleta prin frumoasa Ţară a Făgăraşului. Desigur, ne urmăreşti şi până atunci, ca să vezi ce posibilităţi de mişcare îţi oferim. Dacă eşti antrenor la vreo disciplină care e pretabilă a fi testată de-acasă, poate nu cu mult echipament necesar, dă-ne un semn ca să intri în rândul celor care îi vor ghida pe 6 Iunie pe cei care vor participa la Online Bikeathon 2020!

Haideți ca, oriunde ne-am afla, să transformăm ziua de 6 Iunie 2020 într-un eveniment online prin care să sărbătorim mișcarea în toate formele ei – în casă, pe balcon sau în curte, cu echipamentul sportiv din dotare sau improvizând în siguranţă de dragul mişcării şi de cel al dependenţei de a face bine o comunitate şi unei comunităţi!

Organizatorul direcţionează către proiect 50% din sumă, reprezentând fie necesarul de dotare a spitalului, fie acoperirea nevoilor pe care le au cei de la ambulanţă, SMURD, medicii de familie sau voluntarii aflaţi mereu în mişcare, totul adaptat nevoilor semnalate pe parcurs, iar restul de 50% contribuind parțial la susţinerea costurilor de organizare.

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului se angajează să colecteze sumele de bani mobilizate. În baza unui contract de finanţare, se asigură că aceste sume ajung la cauzele şi proiectele înscrise în concurs, apoi monitorizează implementarea lor şi evaluează rezultatele.

Ora

Toată ziua (Sâmbătă)

Locație

Cetatea Țara Făgărașului

Organizator

Fundația Comunitară Țara Făgărașului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X