×

octombrie, 2021

29octToată ziua8h peste program pentru o cauză bună(Toată ziua: vineri) Galați

Mai mult

Detaliile evenimentului

Misiunea ONG-urilor și a grupurilor de inițiativă este de a ajuta comunitatea acolo unde este mai mare nevoie de ele. Uneori însă din motive de buget sau expertiză la nivelul echipelor interne impactul este mai mic decât cel dorit. Alteori accesul la specialiști și experți pentru problematicile cu care se confruntă este greu de obtinut sau ”off the buget”. Astfel scad șansele organizațiilor/grupurilor să crească și să intervină acolo unde este mai mare nevoie de ele.

8 ore peste program răspunde acestor nevoi de expertiză. Pe parcursul unei nopți albe de lucru susținut, într-o echipă formată din voluntari profesioniști din diverse domenii:  IT, web design, graphic design, organizare evenimente, marketing și comunicare ce activează ca freelanceri sau ca angajați caută și găsesc cele mai bune soluții pentru problema pe care o doresc rezolvată.

 

Fundația Comunitară Galați împreună cu OPENHUB organizează pentru a 5-a oară, evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună” (8-i). Pe 29 octombrie, între 18:00 și 02:00. ONG-uri, grupuri de inițiativă și voluntari cu experiență profesională vor lucra timp de opt ore pentru a găsi soluții la problemele identificate de organizațiile înscrise. Evenimentul va avea loc la KINELINK – Strada Episcop Melchidesec, nr2.

Ora

Toată ziua (Vineri)

Locație

Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X