×

octombrie, 2021

29octToată ziua8 h peste program Galați(Toată ziua: vineri) Galați

Mai mult

Detaliile evenimentului

Fundația Comunitară Galați împreună cu OPENHUB organizează pentru a 5-a oară, evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună” (8-i). Pe 29 octombrie, între 18:00 și 02:00. ONG-uri, grupuri de inițiativă și voluntari cu experiență profesională vor lucra timp de opt ore pentru a găsi soluții la problemele identificate de organizațiile înscrise. Evenimentul va avea loc la sediul OPENHUB – Bulevardul Siderurgiștilor 9, Galați 800402

 

Căutăm oameni creativi: graphic și web designeri, programatori, fundraiseri, experți în comunicare, marketing și publicitate, organizare evenimente.
Înscrie-te, completând formularul de AICI: https://bit.ly/3awLESm, până cel târziu 20 octombrie 2021 ora 23:59.

Pentru întrebări legate de participare, puteți scrie la info@fundatiacomunitaragalati.ro

„8 ore peste program pentru o cauză bună” este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri sau grupuri de inițiativă care au nevoie de suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru proiectele din oraș, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor, cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.

 

Ne vedem pe 29 octombrie la un eveniment în care creativitatea, emoțiile puternice, dezbaterile intelectuale, strategiile, sunt toate strânse, la putere maximă, într-un interval foarte scurt de timp.

Ora

Toată ziua (Vineri)

Locație

Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X