×

Swimathon

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un eveniment în care comunitatea interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. F
undațiile Comunitare din România încurajează generozitatea, solidaritatea și activismul local prin faptul că le dau oamenilor șansa să se implice în mod direct în rezolvarea problemelor care îi afectează. Swimathon este cel mai mare eveniment de fundraising prin înot din România. Platformă de atragere de fonduri pentru cauze relevante din comunitatea locală, la Swimathon participă grupuri de inițiativă, companii, organizații și oameni preocupați de transformarea comunitară.

Cum funcționează Swimathon

Înotători individuali sau echipe de ştafetă înoată, timp de o oră, cât mai multe lungimi de bazin pentru cauza pe care o susţin. Pe parcursul zilei, vor fi patru sau cinci serii de înot de câte o oră, în funcţie de numărul de înotători înscrişi. Evenimentul va fi deschis publicului, iar participanţii îşi invită susţinătorii să îi încurajeze în direct în competiţie. Înotătorii strâng fonduri cu ajutorul reţelei sociale proprii şi a organizaţiei pe care o susţin.

Donatorii susţin înotătorul sau echipa preferată contribuind cu o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată sau cu o sumă fixă. Companiile participă pentru cauze pe care le susţin în campaniile proprii de CSR sau pentru una din organizaţiile invitate la Swimathon. Fundaţia organizatoare construieşte o platformă de gestionare a donatorilor şi a plăţilor şi finanţează fiecare proiect cu sumele strânse.

România face valuri la:

X