×

Alba

În anul 2011 Fundația Comunitară Alba a finanțat 8 inițiative ale tinerilor liceeni, în valoare de peste 13.000 lei. Proiectele au susținut direct peste 340 de beneficiari și indirect peste 1.800. Liceenii au reușit să implementeze proiecte în domenii diferite, inclusiv acțiuni de ecologizare, sprijin pentru persoanele vârstnice, cât și acțiuni de dezvoltare a exprimării și abilităților artistice: ateliere și concursuri de desen, pictură, creație literară, design vestimentar, graffiti.

Anul 2011 a continuat acțiunile anului 2010, primul an de activitate al Fundației Comunitare Alba. În 2010 Fundația Comunitară Alba a finanțat din fondul YouthBank inițiative în valoare de 12.300 lei. În proiectele Fundației au fost implicați în mod direct sau indirect peste 2000 de liceeni.

Printre proiectele implementate s-au numărat:  o campanie de plantare de puieţi, una de conştientizare privind persoanele cu dizabilităţi, acţiuni de promovare a unui stil de viaţă sănătos, construirea unui panou profesionist de căţărat, o campanie de implicare a tinerilor în comunitate şi strângere de fonduri pentru persoane în dificultate, un campionat de tenis şi un părculeţ în incinta unui colegiu.

X