×

septembrie, 2019

06sep19:008 ore peste program pentru o cauză bună19:00

Mai mult

Detaliile evenimentului

Fundația Comunitară Prahova împreună cu un grup de voluntari organizează, pentru a treia oară la Ploiești, evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună”, o seară de lucru pentru profesioniști din diverse domenii.

Pe 6 septembrie 2019, de la ora 7 seara, voluntari specializați în marketing, comunicare, vânzari, resurse umane sau management vor rezolva temele propuse de 3-5 organizații non-profit din Ploiești.

În loc să cerem bani pentru cauzele pe care le susținem, ne-am hotărât să cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.

Împărțiți pe echipe, ei vor lucra timp de 8 ore pentru a găsi soluții la problemele identificate de organizațiile participante și vor gândi împreună cu acestea planuri de gestionare, marketing, financiare etc., cât și pași concreți de acțiune în vederea atingerii obiectivelor curente ale organizațiilor.

Proiectele care vor ajunge în atenția voluntarilor profesioniști vor fi alese de către un juriu independent, în urma unui apel de proiecte. Juriul este format din persoane cu experiență în varii domenii: marketing, comunicare, financiar, resurse umane, juridic, management și strategie etc.

Fiecare organizație în parte va lucra împreună cu un mentor pentru a pregăti întâlnirea cu voluntarii profesioniști; astfel, reprezentanții proiectelor vor ști cum să prezinte cât mai eficient problema cu care se confruntă. Cu această imagine concretă a problematicii,  voluntarii profesioniști vor folosi cele 8 ore pentru a o soluționa.

În 2017 evenimentul s-a desfășurat simultan în 15 orașe din lume, din care 4 orașe din România. În Ploiești, evenimentul  a adunat 5 echipe de voluntari specialiști care au rezolvat 5 teme punctuale propuse de organizații non-profit. Implicarea voluntară a facilitatorilor, voluntarilor și a organizațiilor a însumat peste 360 de ore, adică 9 săptămâni de lucru ale unui angajat cu normă întreagă.

Ora

(Vineri) 19:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X